Упутство за куповину преко Vimeo сервиса

Да бисте извршили куповину преко Vimeo сервиса, потребно је отићи прво на страну видео материјала који желите да купите. У нашем случају, то је страна https://vimeo.com/ondemand/kingdomofyuinwwii0712. На тој страни можете погледати трејлер серијала и прегледати које све епизоде серијал садржи. Одмах испод трејлера се налазе се два  дугмета: за куповину, на ком пише цена комплетног серијала (Buy all for $24.99 ), и за изнајмљиванје (Rent all for $14.99).

Разлика је у том што ако изнајмите серијал можете га гледати само на вимео сајту 30 дана, док ако га купите можете га скинути на свој рачунар и трајно га задржати за личну употребу.

Страна серијала – први корак
Страна серијала – први корак

Када кликнете на једно од та два дугмета, отвара се секција за пријављивање на Vimeo сервис. Уколико имате налог на Vimeo сервису, потребно је само да унесете имејл адресу и шифру које користите за свој налог и кликнете на дугме „Continue„.

Пријављивање на Vimeo - други корак
Пријављивање на Vimeo – други корак

Уколико још увек немате налог на Vimeo сервису, не треба још ништа да уносите, већ да кликнете на „sign up for a free account“ као што је приказано на слици испод:

Овде треба кликнути уколико немате налог
Овде треба кликнути уколико немате налог

Клик на „sign up for a free account“ ће вам приказати поља за креирање налога, и то: пуно име и презиме, имејл адресу и шифру:

Креирање налога
Креирање налога

Кликните на дугме „Continue„.

Тиме сте извршили регистрацију на сервис Vimeo, или се пријавили уколико сте већ имали налог и екран вам нуди да изаберете начин плаћања: преко картице или PayPal налога. Уколико немате PayPal налог, можете извршити куповину само преко картице, што је метода која се на екрану и нуди. Поља која треба да унесете су: број картице, месец истека картице, година истека картице и последње три цифре са позадине ваше картице. Након уношења података, кликом на дугме „Pay Now“ сте извршили куповину.

Унос података са картице
Унос података са картице

Уколико имате PayPal налог и желите преко њега да извршите куповину, само чекирајте сличицу PayPalа и кликните на дугме испод. Појавиће вам се екран за пријављивање на PayPal налог, где унесете свој имејл и шифру за PayPal налог, кликнете на дугме „Log In„, и извршили сте куповину.

Пријављивање на PayPal налог
Пријављивање на PayPal налог

Након свега тога ће вас екран преусмерити на почетну страну, где ћете бити у могућности да гледате серијал наредних 30 дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*


*